Studievereniging Balans

Onze Diensten: Jouw Studentenreis Versterken

Verbinding voor de Toekomst, Kansen Scheppen. Ontdek hoe onze diensten jouw studie- en carrièrepad kunnen versterken en vormgeven, met kansen voor groei en verbinding.

Professionele Ontwikkeling

Toegang tot workshops, seminars en netwerkmogelijkheden om je vaardigheden en carrièreperspectieven te verbeteren.

Gemeenschapsopbouw

Word lid van een levendige gemeenschap van studenten en professionals om je netwerk en vriendschappen uit te breiden.

Exclusieve Evenementen

Neem deel aan exclusieve evenementen, zowel formeel als informeel, ontworpen om je universitaire ervaring te verrijken.

Stageondersteuning

Navigeer door de wereld van stages met onze hulp en connecties met toonaangevende bedrijven.

Waarom je lid zou moeten worden

Stages

Vind via balans de ideale stageplek die bij jou past. Wij organiseren evenementen waar onze leden gemakkelijk in contact komen met onder andere accountantskantoren en de belastingdienst.

Netwerkevenementen

Leg waardevolle contacten met bedrijfsprofessionals tijdens onze netwerkevenementen. Breid je netwerk uit en zet je eerste stappen naar je toekomstige carrière.

Lidmaatschapsvoordelen

Ontdek een wereld vol kansen als lid. Krijg toegang tot onze evenementen en activiteiten. Ga samen met ons op studiereis en beleef unieke momenten.

Loopbaanworkshops

Verbeter je carrièreperspectieven met onze uitgebreide workshops. Beheers sollicitatievaardigheden, maak indrukwekkende cv's en bereid je voor op succes.

Bedrijfsbezoeken

Stap binnen in het bedrijfsleven via onze partners georganiseerde bedrijfsbezoeken. Krijg een duidelijke beeld van de dagelijkse werkzaamheden en misschien zie je wel je toekomstige werkplek.

Sociale Activiteiten

Word lid van onze studievereniging en neem deel aan onze sociale activiteiten. Maak connecties op informele wijze en leer andere studenten kennen.

Word vandaag lid van onze gemeenschap

Ontgrendel een wereld vol kansen en maak verbinding met leiders in de industrie. Word lid van Balans en begin je reis naar een succesvolle toekomst.

Over Ons

Welkom bij Studievereniging Balans! Sinds onze oprichting in 1990 hebben we ons toegewijd aan het verbeteren van de studentenervaring voor degenen die Accountancy, Finance & Control, Finance Tax and Advice, en International Finance and Accounting studeren aan Saxion University of Applied Sciences in Deventer en Enschede.

Onze missie is eenvoudig: het studentenleven leuker en gemakkelijker maken. We realiseren dit door waardevolle kansen te bieden voor persoonlijke en professionele groei. We brengen studenten in contact met vooraanstaande bedrijven in de industrie, helpen hen bij het vinden van stages en bieden workshops en activiteiten die de ontwikkeling van essentiële vaardigheden ondersteunen.

Als lid van Balans profiteer je van een bruisende gemeenschap, exclusieve voordelen en de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden. We zijn trots op onze sterke samenwerkingen met meer dan 20 wereldwijde bedrijven, waaronder Boon Administraties, Mazars, BonsenReuling., Deloitte, KPMG, EY, PwC en vele anderen.

Bij Balans draait alles om het bouwen van waardevolle relaties, het stimuleren van groei en het creëren van kansen. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze community en je studentenreis te verbeteren met ons. Samen bouwen we aan een betere toekomst.