Studievereniging Balans

Verbinding voor de Toekomst, Kansen Scheppen

Balans verbindt Saxion UAS studenten in Accountancy, Finance & Control, Finance Tax and Advice, en International Finance and Accounting met industrieleiders voor stages en netwerkmogelijkheden.

FAQ

Heb je vragen over Studievereniging Balans? Hier vind je antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen. Als je nog steeds meer informatie nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op deze pagina. We staan klaar om je te helpen!

Hoe kan ik lid worden van Balans?

Lid worden van Balans is eenvoudig! Klik gewoon op de knop “Word vandaag lid van onze gemeenschap” op onze homepage, vul het lidmaatschapsformulier in en volg de instructies om je registratie te voltooien.

Hoe kan ik contact opnemen met Balans voor vragen?

Je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier op deze pagina, of je kunt een e-mail sturen naar info@svbalans.nl.We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Welke voordelen ontvangen leden van Balans?

Leden van Balans genieten van een breed scala aan voordelen, waaronder exclusieve toegang tot netwerkevenementen, loopbaanworkshops, stagekansen en een levendige gemeenschap van gelijkgestemde studenten en professionals uit de industrie. Je kunt meer details vinden op onze pagina over Lidmaatschapsvoordelen.

Kan ik als niet-lid deelnemen aan Balans-evenementen?

Ja, niet-leden zijn welkom om deel te nemen aan sommige van onze evenementen door een ticket te kopen voor dat specifieke evenement. De ticketprijzen kunnen variëren van €5 tot €15, afhankelijk van het evenement. Kijk op onze Evenementenpagina voor informatie over aanstaande evenementen en de beschikbaarheid van tickets.

Hoe vaak organiseert Balans evenementen en activiteiten?

Balans organiseert het hele jaar door verschillende evenementen en activiteiten, waaronder workshops, netwerksessies en sociale bijeenkomsten. We streven ernaar om minstens één evenement per kwartaal te organiseren, zodat onze leden regelmatig de kans krijgen om deel te nemen en contact te leggen met onze gemeenschap.

Contact Form