Studievereniging Balans

Over Ons

Welkom bij Studievereniging Balans! Sinds onze oprichting in 1990 hebben we ons toegewijd aan het verbeteren van de studentenervaring voor degenen die Accountancy, Finance & Control, Finance Tax and Advice, en International Finance and Accounting studeren aan Saxion University of Applied Sciences in Deventer en Enschede.

Onze missie is eenvoudig: het studentenleven leuker en gemakkelijker maken. We realiseren dit door waardevolle kansen te bieden voor persoonlijke en professionele groei. We brengen studenten in contact met vooraanstaande bedrijven in de industrie, helpen hen bij het vinden van stages en bieden workshops en activiteiten die de ontwikkeling van essentiële vaardigheden ondersteunen.

Als lid van Balans profiteer je van een bruisende gemeenschap, exclusieve voordelen en de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden. We zijn trots op onze sterke samenwerkingen met meer dan 20 wereldwijde bedrijven, waaronder Boon Administraties, Mazars, BonsenReuling., Deloitte, KPMG, EY, PwC en vele anderen.

Bij Balans draait alles om het bouwen van waardevolle relaties, het stimuleren van groei en het creëren van kansen. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze community en je studentenreis te verbeteren met ons. Samen bouwen we aan een betere toekomst.

Wij Streven Naar een Vliegende Start van Jouw Carrière

Bij Studievereniging Balans zetten we ons in om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu nog aan het studeren bent of klaar bent om de arbeidsmarkt te betreden, wij bieden de ondersteuning en kansen die je nodig hebt om te excelleren.

Studievereniging Balans

Saxion University of Applied Sciences

Video afspelen

Ontmoet Ons Team

Leer de toegewijde individuen achter de schermen
bij Balans kennen die dit alles mogelijk maken.

Martin Hattingh

Penningmeester

Yosua Suward

Externe betrekkingen

Daniël Toma

Voorzitter

JIJ

Word Lid van Ons Team

Lahdo Dibo

Secretaris

Deborah Baas

Interne betrekkingen